piisu

Tankar. Drömmar. Livet.

Long time no see

Publicerad 2012-02-07 08:12:56 i Allmänt,

Har blivi gliist milla inlägge nu. Men va ska int he småningom ta se =)

Nu har ja en sambo =) nar ti koma heim till o nar ti deil sänse me <3

Liti på 2 vikor saan så packa vi ner allt i lådor o väskor oså packa vi bila full o to vårt pick o pack o flytta från Kvarnbacken till Skutnäs. 66m2 har vi fördelat på 3r + k. Vi mista bastu, men va ska int vi klar oss utan he o en tid. Nu byri ti flesta lådona vara uppacka o he mesta har hitta sin plats.

Som nyinflytta så bruk man ju göra ett besök ti Ikea. O he jor vi i förra viko. Vi passa på tå e var -25 grader ti hopp i biln o ta släpo me o fara ti Haparanda. Men nu har vi tå bokhyllona så vi klarar oss en tid oså har vi en bänk ti köki så vi har meir ti ställ allt på. För konstit nog så har man alder tillräcklit me ytona i köki. Dagen efter så var e el-mässo i Jyväskylä. Så tå vi had in vanan ti sita i biln så passa vi på ti fara tid o. Så vi byri kuna dähä me ti sita i biln.

Kokkola revyn har vi henda me. O ti all lycko så var e en lafossbybo me tär ;) så ja var int enda från pedesi i lokaln ;) bra revy had di o nu sku ja vila o skåda va purmoboa har lyckast me =) sku måst prick in na dag tå vi kan fara o skåda va som sker Breiver trådi =) annars så knallar vi på. förkyld har ja lyckast vaar. O evakuering av kråkor pågår för fullt. Synd bara tå di ska laga e så tungt ti vara. Int na rolit ti vara tung i hövo o snörvel på i mett arbeit. Nåja, man slipper ju trolitvis ti känn den "underbara doften" som finns på bädden. Nu ska ja stryk na gardine o dukar så ja får he ur vääde. Hörs

Om

Min profilbild

Pia

25 höstar ung sjukskötare från Inkariket Lillby. Bosatt i Bosund, Finland. Bloggar om vardagens allmänna j*****heter, drömmar om framtiden och annat smått och gott.. Står i startgroparna för att bygga drömhuset med min sambo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela