piisu

Tankar. Drömmar. Livet.

Förbaskat...

Publicerad 2013-08-19 10:05:00 i Allmänt, Bygg, Planering,

En lillan lag paragraf sägr att vi måst ök på öppninga i biltaki för att kuna räken bort e från totalyto... Vi "fölorar" ca 50m2 byggrätt på he.. Så ja söker inspiration för öppninga i biltaki..
 
Grejjen e ju att vi had int planera in na öppning för att vi he en vägg som e ganska så mot norr.. Så för ti slipp få in en massa snö tå e blåser nolavädri så laga vi en heil vägg... Nu får vi tänk om.... Så öppninga googlar ja... Int he lättats.. Men...
 
Jobb ida..

Önskelista

Publicerad 2013-08-12 09:29:00 i Bygg, Planering,

Denhär seinsomarn önskar ja följand:
  • snabba beslut av beslutsfattarna
  • vackert väder
  • en sen vinter
  • en mild och torr höst
allt för att vi ska kuna få igangsparka vårt husprojekt på riktit....
Denhär efter semestra perioden har iaf börja bra.. Hoppas på bra fortsättning...

Semester...

Publicerad 2013-08-06 13:05:26 i Allmänt,

Då va den nästan över.. Semestern.
 
Reiso gick bra.. Vi lär ha synsta på tv t.o.m. Allsång på Skansen. Regna heila daan, så vi såg väl ut som dränkt kattona, men va kan man... Bostadsmässo leverera, Ikea leverera. Båte va bra. Bleiv uppgrdera en hyttklass på tid reiso.. (+poäng åt SL). Ett stort  - me reiso var regni på Allsången o förkylningen som hitta me tär.. Så u.t. vistas järet ständigt med Valter Virus, Hasse Hosta och Nisse Nys. Men va kan man.. He e bara ti tack o ta emot..
 

 
 
Fridan var vi på ärand. Bl.a. ti husfabriken o ga igenom ritninga... Oså fick vi byggarpresente vår.. Vassen byggväst o vassen t-pajto.. Så bara semester firare på stan komber tibaka så ska vi attaker med lovansökninga.. Först undantagi (som kan ta upp ti ett halvår!!!) o saan bygglovi.. O om allt gar som smort (som e har gjort i några daga) så böri vi me grunde i höst.. Annos måst vi skut på husleveransen o gar mist om vinterrabatten :(  men vi konstatera he tå vi var ut o ga en dag.. Helder skuter vi på husi än bröllopi..
 
Spisen vi har spana in.... Spis mot vardagsrummi o bakugn mot köki ;)  blir troligen med samma sorts skorsten oxå.. had ett tag fundera på ti lägg rundan skorstein i plåt.. men he va både snygggari (o billigari) ti ta en mura i leca... ;)

 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Pia

25 höstar ung sjukskötare från Inkariket Lillby. Bosatt i Bosund, Finland. Bloggar om vardagens allmänna j*****heter, drömmar om framtiden och annat smått och gott.. Står i startgroparna för att bygga drömhuset med min sambo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela