piisu

Tankar. Drömmar. Livet.

Året går...

Publicerad 2013-10-03 15:37:12 i Allmänt, Bygg, Planering,

Tänk, nu har vi reij oktober.. Sku allt ha gaji som ja sku ha vila så sku vi ha upp garage reij o hald på me insido för fullt.. Men icke.
 
Iställi väntar vi på ett undantagslov som int dyker upp na.. Tala seinast i da med damen på planeringskontori o ho sa att di fösöker hend få me i ti nästa möt som e 16 oktober.. Så hald tyyma o tååna korsa för att vi händar me =)
 
Så had vi ju o fövänta oss ti ha en VVS-planering färdi just nu.. Icke. Nu har di huldi på i 5 vikor o ännu har int vi varken offert elä ritninga.
 
Husvisningen som vi var på ja.. Den var fin. O resultera i att vi har ve o planera köki =) men ännu har int e synsta na bilder elä offert tärifrån heldär.. He e som all sku vila att vi vilar i vinter o böri föst ti våre.. Men kanski stan sku vara på vår sido o få undantagi laga heldär.. He har ju reij slaska en gango så snart komber väl snön :p
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

25 höstar ung sjukskötare från Inkariket Lillby. Bosatt i Bosund, Finland. Bloggar om vardagens allmänna j*****heter, drömmar om framtiden och annat smått och gott.. Står i startgroparna för att bygga drömhuset med min sambo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela