piisu

Tankar. Drömmar. Livet.

Födelsedagsvecka och lite annat

Publicerad 2010-09-13 14:21:42 i Allmänt,

Sen sist?!?.. Har trappa upp motionen.. Så he ska ja försök nu...

Månda: Länk
Tisda: Simhallen
Onsda: Länk
Torsda: länk eller vila, eftersom ja oftast kör hem på torsda...
Freda: Gym
Lörda Länk/ledigt
Sönda: Länk/ledit...
+ x antal situps varje kväll.. O ifall di glöms bort så blir e 1½ sats nästa dag..

Så förra veckan bestod av motion och en stadstur.. He e ju som sagt födelsedagsvecka nu så.. Ida fyller grannen, oså fyller småkusins mamma.. På torsda fyller en lågstadieklasskaveri, på freda fyller <3 + en fd sjukis kaveri.. Lörda tror ja faktiskt att int nar fyller.. Men så e vi ju åtminstone 4 som fyller på sönda.. + att ja har äran ti få fara o server på ett bröllop på lörda :) så fullt upp ;)

Vårt kära Lärdomsprov då.. Vi har rivstarta me resultatet i förra veckan.. O just nu så letar vi litteratur till vår kritiska granskning och fyller i luckor lite här och lite där.. Imoron får vi förhoppningsvis färdit bakgrunden och på onsda blir det handledning.. Om vi har tur får vi klart resultatet imoron eller på onsda.. Så he blir ti ta till tolkningen på typ torsda.. Freda misstänker ja att blir ledit.. men inget e bestämt, beror på hu vi kommer igång på torsda..

Ikväll ska ja inviga mina nya skor :) Adidas länkkiskor frå Prisma :) mina asics har haft skava upp fodre läng reij på hälan.. O regnar e så får man blöt tånar :s så länkki + Biggest Loser ikväll.. Resten får vi se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

25 höstar ung sjukskötare från Inkariket Lillby. Bosatt i Bosund, Finland. Bloggar om vardagens allmänna j*****heter, drömmar om framtiden och annat smått och gott.. Står i startgroparna för att bygga drömhuset med min sambo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela