piisu

Tankar. Drömmar. Livet.

Helgen i Vasa

Publicerad 2011-03-27 18:08:22 i Allmänt,

Blueray blev kortvarigt. Testa ti koppel in a på fredan men kom snabbt till att e int fungerar me mitt TV. Nu har ja iställe en "vanli" DVD-spelar men som man kan koppel till ett nyari TV då den dagen kommer :)  Ha låter meir än den gamla men den fungerar :)

Helgen då.. Börja lördagen me att byt ti rena lakan, tvätt en sats handukar, plock me ett o annat o disk innan ja starta mot Vasa och en hotellövernattning. Efter ett besök till Aleksi 13 så kom ja ut med dessa =)



Di e bekväm, har en relativt låg klack och passar ti både vår och sommar nöjen ;) Eftersom vi var i Stenhaga vi GW Gallerian så passa ja på ti utöka min samling me Kivi lyktor :) Så nu har ja 6 st. :)  Väl inne i City checka vi in på Sokos och fann denna utsikt.



Efter en tur på stan, ett varv ut till Sundom på mat och slö TV-tittande så vila vi ögona på dessa :)

 

 

Men.. Eftersom ja var me min Hunks-"tokiga" kusin vitamin så måsta vi ju ladd upp me lite mod för att ja sku våg sta på första parkett ;)  Och eftersom hon dessutom fylld 20 för na dagar saan så had vi denna överraskning på vårt hotellrum

 

 

Vi tackar och bockar för vår skumpa :) Och tack vare denna (och lite annat) så var vi på första parkett utan att jag vila ta på me flyktskorna. Sj sku ja gärn ha steji liti länger bak.. Men första parkett på denna show var int riktit feil he heldär ;)

Efter en helg på vift i Vasa me få timmar sömn och mycket trafik så tänker ja fara en stånd i bastu.

 

 

 

Kommentarer

Postat av: Maddi

Publicerad 2011-03-28 18:16:20

Guud va söta skor du har hitta! (Å snygg karar å siir e ut som) Låter som om ni hadd e rittit skojjit i Vasa. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

25 höstar ung sjukskötare från Inkariket Lillby. Bosatt i Bosund, Finland. Bloggar om vardagens allmänna j*****heter, drömmar om framtiden och annat smått och gott.. Står i startgroparna för att bygga drömhuset med min sambo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela