piisu

Tankar. Drömmar. Livet.

Canon EF 50mm/1.8 II

Publicerad 2011-10-01 08:12:36 i Allmänt,

Under veckan som gått så har e hend en deil.. Mest har ja arbeita.. Men har o henda vara ut på en heldag me <3.. Vi har fira en 50 åring i tisdas me både salt o sött oså flöu e iväg en deil € i Ylivieska i onsdas..

Vi fundera reij i somras att vi sku ha firi en sväng ti Kärkkäinen.. Men he bleiv liksom alder åv.. Så iställi planera vi in e dähär viko eftersom Sällskapet had ledit tå Bulgarien alder bleiv åv.. Så nu finns e en blixt, ett objektiv o en ryggsäck ti Kameraväskan.. Ja sku ha klara me utan blixten men vila ha objektivi.. o för Sällskapet så var e tvärtom.. Ha vila ha blixten men sku väl ha klara se utan objektivi.. Men nu har vi både och.
Så bara kamera komber tillbaka från Kokkelby/Öja så kan ja byri test på utsido ;) vi har en finan lönn på gårdsplan ja sku vila test en deil me.. Nu har ja dessutom betär nytta åv UV-filtri ja köpt reij ti Lumixen.. He passar precis på 50mm.. =)

Kvällen och morgondagen spenderas med den bästaste M =) nu gör vi äntligen schlager i saken o tar en brum-brum o far iväg ti Fagerö =) Larz-Kristerz uppträder o förhoppningsvis så nöiter vi på klacka ikvälld :) o vill int vi dans så kan vi sta vi Sea-side o skåda på Dennis =)


(Bild från Klacken)

Långlördag i Jeppis ida. Ska småningom fara iväg o si om ja sku hitt na höstjacko.. Spana in ein på Lindex på näti igår.. Ska si om a finns ti fås i lilla Staden.. Om int anat så blir e ti far norrut i nästa viko.. Om int ja sku hend iväg på na i Vasa ida alltså... elä imoro.. Vi får si.. Omena väntar på oss efter kl 16 ida ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

25 höstar ung sjukskötare från Inkariket Lillby. Bosatt i Bosund, Finland. Bloggar om vardagens allmänna j*****heter, drömmar om framtiden och annat smått och gott.. Står i startgroparna för att bygga drömhuset med min sambo.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela